Vad för enkla tips kan man följa om man inte orkar fixa sig men ändå vill se snygg och fixad ut?

luggI ett tidigare inlägg skrevs det om stil och hur denna tar sig i uttryck. Det något som i stort sett är olika för alla och något som kan vara svårt att hitta i villervallet av all inspiration som finns runt om oss.

Det går att hitta en hel del stiltips på modemagasinens glansiga sidor, som i bland annat Elle och Metro Mode samt Chic. Men stil handlar lika mycket om självkänsla och självsäkerhet som vilka plagg man har på sig och vad för frisyr man har. Men sedan skadar det ju inte att man faktiskt lägger ner kärlek på att vårda sin kropp och sitt utseende, i alla fall om det får en att må bra.

Snabba skönhetsknep behöver vi alla

I en artikel i just Metro Mode går det att läsa om en del snabba skönhetsknep som gör skillnad även för den som varken har tid eller lust. För det ar ju så att vissa tycker om att sminka sig och kan lägga åtskilliga timmar på allt från hudvård till hår och makeup. Andra tycker verkligen inte det är lika kul och vill mest slippa fixa sig, men kanske ändå se fräscha och fixade ut.

Har man varken tid eller lust kan man helt enkelt ta till en del knep som gör mycket men inte tar så mycket energi eller pengar. Det som artikeln tipsar om är att bland annat använda multiprodukter, att ta på sig en hatt om man inte orkar fixa frillan, att böja fransarna i stället för att måla dessa, att sova med en uppsättning för att vakna med strandlockar och busiga vågor i håret, att satsa på läppstift om du ändå vill känna dig lite festlig trots att du i stort sett är osminkad.

Hatten är den perfekta accessoaren för dig som aldrig orkar fixa håret. Sätt på dig en hatt och ingen kommer märka att du inte har borstat håret eller inte tvättat håret på en vecka – Metro Mode